www.zap.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, sigurnosti i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati OVDJE. Nastavkom pregleda web stranice www.zap.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na "Slažem se".

Izlazim na parlamentalne izbore

Za sve u 7. izbornoj jedinici - izađite na izbore i birajte listu broj 11. Vijesti

Drage prijateljice i prijatelji, izlazim na parlamentarne izbore kao neovisni kandidat na prvom mjestu liste Laburista u sedmoj izbornoj jedinici. Zahvalan sam Laburistima što su me kandidirali za Sabor i uvjeren sam da možemo osvojiti mandat.

Nadao sam se da će u koaliciji biti i ORaH i još neke stranke, no do toga nije došlo

Na kandidaturu sam se odlučio jer sam već umoran od političara koji me tapšu po ramenu da se stvar ne bi makla niti mrvicu s mrtve točke, a Laburisti i ORaH su bili logičan izbor kao jedine stranke za koje znam da su statutom predvidjele trenutno izbacivanje ljudi protiv kojih je podignuta optužnica.

I, naravno, bit ću zahvalan na svakom glasu vama koji živite između Gajnica i Novog Vinodolskog.

 

Liista Laburista, na kojoj sam kandidat za 7. izbornu jedinicu ima broj 11 - dakle, mi smo lijevo krilo. Broj 11, kao što ga je imao Karl-Heinz Rummenige, Jorge Valdano, Darijo Srna, Adolfo Valencia, Ivica Šurjak, Stjepan Deverić... nastavi niz!

Mnogi me pitaju zašto sam se uopće kandidirao. Neki smatraju da se želim okoristiti, drugi me pak upozoravaju da će me morski psi pojesti. Griješe i jedni i drugi: da sam želio korist onda bih išao na nekoj od velikih lista sa sigurnim prolazom ili još davno prihvatio neku od ponuda, što se tiče morskih pasa - oni pirani ne mogu ništa.

Za komentiranje trebate biti prijavljeni. Prijavite se ili se registrirajte kao novi član.

Molimo Vas da ne šaljete neprimjerene komentare.

Ovaj tekst još nije komentiran. Budi prvi.